Byggarbeten i Stockholm

LK En3prenad AB är en totalentreprenör som utför byggarbeten i Stockholm. Vi arbetar med både företag, privatpersoner och föreningar. Vi utför totalentreprenader där vi bär huvudansvaret och samarbetar med underentreprenörer av högsta kompetens. Våra underentreprenörer täcker alla arbetsgrupper såsom Snickare, Målare, VVS-montörer, Plattsättare, Murare, Golvläggare, Rivningsarbeten, Ventilation, mm.

Byggarbeten i Stockholm

Vi har bra snickare och utför allt från mindre reparationer till större upprustningar och byggentreprenader, både åt företag och privatpersoner. Hos oss kan Du anlita duktiga hantverkare för bland annat köksrenoveringar, utbyggnader, tvättstugor, badrum och altaner mm.

Våra byggtjänster och värdegrund

Vi utför de allra flesta typer av byggtjänster. Målsättningen är alltid att kvaliteten ska vara den bästa och att resultatet blir som förväntat för våra kunder.

Byggnormer, kostnader och tidsramar

På LK En3prenad AB arbetar alltid efter att genomföra korrekt resultat gentemot uppsatta byggnormer och att byggentreprenaden ska hållas inom den tidsram och kostnadsbild som vi har satt upp tillsammans med kunden.

Rotavdrag gällande reparation, ombyggnad och tillbyggnad

När du som privatperson anlitar byggföretag för reparation, underhåll, ombyggnad eller tillbyggnad får du göra avdrag från din skatt med 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per person (per år). Läs mer om rotavdrag på Skatteverkets hemsida.

Kontorsanpassning

Kontorsanpassningar och kontorsbyggnationer är något vi jobbar mycket med. Vi utför kontorsanpassningar som del- eller totalentreprenad. En kontorsanpassning kan t.ex. omfatta ombyggnation, renovering, hyresgästanpassning och/eller lokalanpassning. Vanliga uppdragsgivare är bland annat företag inom fastighetsutveckling. Våra kunder omfattar ofta välrenommerade i Stockholmsområden.

Posted in Våra tjänster.